1. rodjendan rođendanske poruke

Čestitke za 1. rodjendan

Verovatno ne postoji važniji i radosniji događaj u životu svake osobe od rođenja deteta. To je divan i poseban trenutak u životu svakog roditelja, ali i članova porodice koji s nestrpljenjem mesecima očekuju dolazak novog člana. Roditelji kroz odrastanje i i podizanje svog deteta doživljavaju najlepše trenutke svojih života i zato nemojte zaboraviti da im čestitate prvi jubilej, odnosno prvi rođendan deteta. Evo na koje načine to možete učiniti, odabrali smo sledeće poruke samo za vas:


Dragi mama i tata, prošli ste ono najgore, sad očekujte više lepih snova (ili bilo kakvih, sve je bolje od nesanice, zar ne?), manje plakanja, više jurcanja, a manje kreveljenja, i naravno, dete koje hoće posle mleka i kašica da proba apsolutno sve što se nalazi u kući! Uživajte u ovim divnim trenucima koji će od vas napraviti još bolje i zrelije osobe. Srećan rođendan!

najljepše rodjendanske cestitkeČestitamo divni roditelji, prošli ste prvu od 18 faza na putu odrastanja vašeg deteta, i položili sa najvišom ocenom! Sada, kada imate godinu iskustva iza sebe, pokušajte da ispravite sve loše i nastavite s još većim žarom i ljubavlju da radite ono dobro i tako učinite odrastanje svog deteta još lepšim i nezaboravnijim iskustvom! Srećan vam rođendan, sve najlepše želim!

Nek vam u narednih godinu dana bude potrebno bar duplo manje pelena, flašica, vlažnih maramica i novih portiklica, to će ostaviti mesta za neke lepše stvari koje možete zajedno da proživljavate na putu ka odrastanju, srećan rođendan!


Sve dobre i loše stvari kroz koje sada prolazite, ma koliko vam se činile teškim i napornim, isplatiće se jednog dana kad budete mogli s ponosom da se osvrnete i shvatite šta ste napravili – a napravili ste jedan potpuno novi mladi život koji će sigurno i samostalno da korača. Nema veće nagrade od te. Srećan rođendan, ljubite dete!

Pored ovim pročitajte i Poruke za prvi rođendan nadamo se da će se ponosnim roditeljima svideti rodjendanske cestitka za prvi rodjendan njihovog čeda.