Bebi, maloj djeci


Čestitke za rođendan bebi, maloj deci

Rođenje deteta predstavlja možda i najsrećniji, najradosniji događaj u životu osoba kojima se ispuni želja da postanu roditelji. Iako nije običaj da se čestita prvi rođendan detetu, jeste da se to učini njegovim roditeljima koji taj rođendan doživljavaju još emotivnije i dirljivije od svog, te će ih vaša iskrena poruka sigurno ganuti. Ako želite da prijateljima ili članovima porodice čestitate rođendan sasvim malog deteta, evo nekoliko čestitki sa tom tematikom koje smo odabrali posebno za vas.

Za klince rodjendanske poruke

bebama za rođendan šta napisatiKako vaše dete bude raslo, kako zubiću budu nicali, kosica se dužila, a koraci bivali sve čvršći i sigurniji, tako će rasti i vaša sreća, ponos, zadovoljstvo, zato uživajte u ovim trenucima i svim onim koji će tek doći, jer sa vašim detetom i vi proživljavate drugi život. Srećan rođendan!


Mnogo ste suza, jecanja i dreke istrpeli za ovih godinu dana, pa vam želim da u narednoj godini bude bar duplo više smeha i radosti, a pogotovu zdravlja, jer nema ničeg važnijeg za sve nas! Srećan rođendan!

Neka vam detinjstvo i odrastanje deteta bude slatko kao njegova prva rođendanska torta. Neka mu osmeh na licu bude bar onoliko često koliko je plač u prvim danima. I neka mu roditelji budu onoliko srećni koliko su bili kada su ga prvi put ugledali. Srećan rođendan!želje za rođendan za bebu

Došao je i taj divan dan, vašem detetu je rođendan! Neka bude igre i šale, igračaka, nove odeće male, od poklona nek se sve blista, a portiklica nek je uvek čista! Srećan rođendan!

Prvi koraci vašeg deteta su možda nespretni, ali su zapravo najteži i najvažniji koje će napraviti pre nego što uđe u svet odraslih, dajte sve od sebe da prođu najbolje što je moguće i budite uvek tu, jer od roditelja nema većih i važnijih ljudi! Srećan rođendan, sve vam najlepše želim!