Bivšem momku


ROĐENDANSKE ČESTITKE BIVŠEM MOMKU

Nikada nije jednostavno ostati u kontaktu sa osobama s kojima smo nekada bili u vezi, a sada više nismo. Mnogi ljudi imaju običaj da nakon raskida prekinu sve kontakte, retko ko odluči da ostane u prijateljskim odnosima, a većina ipak zadrži kontakt i s vremena na vreme okrene broj telefona bivše ljubavi kako bi se uverio da u njenom životu teče med i mleko. Čestitanje rođendana posebno je osetljiva tema, a za vas smo odabrali nekoliko čestitki koje biste mogli da iskoristite:

  • Srećan rođendan jednoj od retkih osoba koja me ni posle gomile suza, nepropaspavanih noći, beskrajnih svađa nikada nije razočarao i dozvolio da odustanem od ljubavi, već me podstakao da nikada ne posustanem u potrazi za pravim. Sve najlepše ti želim na današnji dan!
  • Ako i posle ovoliko vremena i dalje nosiš onaj prekrasan osmeh na licu, onda sam sigurna da si srećan i da nema potrebe za mojim lepim željama. Ali svakako ću ti poželeti – ljubavi, zdravlja, uspeha u svemu što radiš i da nikada ne odeš u kupovinu novog osmeha, jer je taj savršen kakav jeste. Srećan ti rođendan.
  • Mnogo smo toga prošli zajedno, bilo je i lepih i ružnih stvari, uspona i padova, smeha i suza, beskrajne ljubavi i dubokog razočarenja, ali nismo dali da naš odnos bilo šta uništi, čak i sada nakon što smo krenuli odvojenim putevima naša srca se nisu razdvojila i uvek su tu jedno za drugo, a ja bih volela da tako i ostane. Srećan ti rođendan, sve najlepše ti želim!
  • Neke veze ništa ne može da uništi, čak i kada se životne želje i planovi mimoiđu, osećanja ostaju tu kao večni plamen i ne gase se. Uvek ću te voleti i želeti da budeš srećan, pa tako i na današnji dan. Srećan ti rođendan i sve najlepše!