Bivšoj devojci


ROĐENDANSKE ČESTITKE BIVŠOJ DEVOJCI

Onog trenutka kada prekinete vezu sa devojkom, doveli ste sebe u situaciju da joj se ne obraćate na isti način, s obzirom da se ni ne osećate više kao nekad. Kada dođe njen rođendan i trenutak da se pošalje poruka, većina će samo poželeti sve najbolje iz pristojnosti, ali mnogi ipak žele da i tom porukom pokažu da im je i dalje stalo iako je veza davno gotova. Pogledajte kako se može čestitati rođendan bivšoj devojci:

  • Nema dovoljno kredita za sms poruku u koju bi stalo sve ono što želim da ti se ispuni. U svakom slučaju, nadam se da si srećna, da hrabro i vredno radiš na ispunjenju svojih snova i da imaš s kim da te snove proživiš. Sve ostalo će već doći. Srećan rođendan, sve ti najlepše želim!
  • Verujem da ponekad pomisliš da se plamen naše ljubavi ugasio, ali to što više nismo zajedno ne znači da mi nije stalo i da ne mislim na tebe. Uvek ću ti želeti sve najlepše u životu i ispunjenje svih snova, pa makar ih ne ispunjavala sa mnom, jer je jedino važno da ti budeš srećna. Ako si ti srećna, veruj da sam i ja. Srećan ti rođendan.
  • Nije mnogo lepših veza i emocija postojalo na svetu od onih između nas dvoje iz naših najsrećnijih dana. Zajedno smo izgradili prelepe uspomene koje će zauvek biti deo naših života, ali to ne znači da je s njima gotovo. Život ide dalje i ja to znam, zato ti želim sve najbolje i da se ispuniš na svakom polju. Srećan rođendan draga moja!
  • Neke se stvari nikada ne zaboravljaju, u mom slučaju to je, između mnogih stvari, i tvoj rođendan. Želim da znaš da te puno volim i da ću ti uvek biti tu, kao iskren prijatelj, rame za plakanje, drug za smejanje. Sve najbolje ti želim, srećan ti rođendan!