Cerci rodjendanske poruke zelje i cestitke

Ćerke su često mezimice u porodici i nekada je zaista teško odabrati im prikladan poklon za rođendan. Uostalom, ne kaže se uzalud da su žene izbirljivije od muškaraca (dame, nemojte se uvrediti) i da ih je teže iznenaditi. Podjednako je teško smisliti i pravu rođendansku čestitku, mada je roditeljima često lakše da pronađu reči kojima bi svojim ćerkama opisali koliko ih vole i koliko im zapravo znače. Mame i tate, ukoliko ipak naiđete na poteškoće u smišljanju pravih želja, možda se odlučite za jednu od sledećih čestitki za vaše ćerke:

  • Ljubavi, ovo je jedini dan u godini kada ti tata i ja tolerišemo slatkiše, jer ćeš od svake osobe koja te voli dobiti po jednu čokoladu koju treba da pojedeš zajedno sa svojim drugarima. I naravno, da zajedno otvarate poklone. Srećan ti rođendna, volimo te puno!
  • Sekunde se pretvaraju u minute, minuti u sate, sati u dane, dani u nedelje, nedelje u mesece, a meseci u godine. Tako je prošla još jedna savršena godina u našim životima, jer godina provedena s tobom može biti samo takva – savršena. Srećan rođendan ljubavi, sve najbolje i najlepše!
  • Znamo da si sve starija i da si sada već velika devojka, ali za svoje roditelje ćeš uvek biti ona mala princeza koja je tražila da bude vila za svoje prve rođendane. Sada to sigurno više ne želiš, ali ćemo se truditi da ispunimo svaku tvoju želju, baš kao kada si bila mala. Srećan rođendan!
  • Od dana kada si se rodila, znali smo da ćeš biti nešto posebno, nešto najbolje u našim životima. I zaista jeste tako, blagosloveni smo i presrećni što te imamo, i nijedan loš trenutak kojih je bilo u našim životima nam nije promenio mišljenje, volimo te i volećemo te dok smo živi! Srećan rođendan mila!