Drugarici za punoletstvo


NAJLEPŠE ČESTITKE DRUGARICI ZA PUNOLETSTVO

Iako je devojkama naročito bitno da se za svaki rođendan lepo provedu, možda i najvažnije im je da dobiju što više lepih i originalnih čestitki od svojih najdražih – članova porodice, prijatelja, kolega, momaka i sl. Onaj najvažniji, za koji se posebno pripremaju, jeste osamnaesti rođendan kada i zvanično ulaze u svet odraslih osoba. Uverite se na koje sve načine možete dragoj drugarici čestitati punoletstvo:

  • Tek smo krenule na najlepši životni put, a tebi je već 18. Polako, danas slavimo za prethodnih 18, a od sutra za narednih 118 ako Bog da. Uživaj danas, srećan rođendan, ljubim te i volim!
  • Želim ti i previše smeha u svakom novom danu, ljubavi od najboljih momaka, pažnje od voljenih članova porodice, vernosti od najboljih drugarica, zaštite od najboljih drugova, uspeha u svemu što radiš i sreće nakon svakog ostvarenog cilja. Tuga, plač, zabrinutost, potištenost da te zaobiđu u širokom luku, jer ima ko od njih da te čuva. Srećan ti 18. rođendan, volimo te puno!
  • Neka ti na kraju današnjeg dana čaše budu pune, najpre piće, a zatim suza. I to onih iskrenih suza, uzrokovanih srećom i zadovoljstvom što imaš tako divnu porodicu, prijatelje i momka. Srećan ti rođendan draga, sve ti najbolje i najlepše želim!
  • Nema boljih osoba od tebe, počastvovana sam što te imam u svom životu u kom si već dugo, a želim da ostaneš još duže, mnogo duže i da se ne rastajemo. Zajedno da ispunimo živote nezaboravnim uspomenama. Srećan rođendan!
  • Previše ti želja mogu poželeti i znam da se neće ostvariti. Ne zato što nisu ostvarive, ne zato što ih ne zaslužuješ, ne zato što ih ne želim iskreno, već zato što ih toliko mnogo ima da znam da neće biti dovoljno vremena za sve. Ali možemo da zajedno pokušamo, ako se slažeš. Srećan rođendan drugarice najbolja, volim te puno!