Drugu ili drugarici


NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE DRUGU ILI DRUGARICI (1. DEO)

Većini je porodica na prvom mestu, a mama, tata, sestra, brat, tetka…najbolji prijatelji. Međutim, to ne znači da nemamo druge prijatelje i da nam nisu važni. Naprotiv, kaže se da je čovek bogat onoliko koliko prijatelja ima u svom životu. Stoga nikada ne smemo zaboraviti da čestitamo rođendan prijateljima, a za one najbolje spremili smo najoriginalnije i najlepše čestitke koje će ih nasmejati ili dirnuti. Nije uvek lako smisliti pravu čestitku, a priznaćete da je pomalo i izlizano samo poželeti puno sreće, zdravlja i ljubavi. Evo nekih čestitki koje smo odabrali:

  • Na ovaj dan, želim ti da osetiš isto ono što meni daješ svakoga dana od kada se znamo. Podrška, drugarstvo, poštovanje, nesebičnost samo su neke osobine koje te krase i kojima obeležavaš naše prijateljstvo. Daću sve od sebe da ti vratim istom merom u godinama koje slede i da zajedno proslavimo još mnogo rođendana. Srećan ti divan dan!
  • Želim ti budeš nasmejan, dokle god imaš te divne zube i osmeh koji obasja celu prostoriju! Srećan ti rođendan, volim te puno!
  • Druže, pa polako s tim rođendanima, zar ne znaš da se od previše njih može umreti? Znaš da se šalim, srećan ti divan dan!
  • Ne bi valjalo da ti poželim da budeš previše srećan, jer moraš nešto sačuvati za sve one dane u kojima se budemo zajedno glupirali i živeli život onako kako najbolje znamo. Budi srećan taman koliko treba! Srećan rođendan!
  • Ponekad mi se čini da ti voliš mene više nego ja tebe, da me razumeš onako kako ja tebe ne mogu, da me poštuješ više nego što bih ja tebe ikada mogao. Ali ću se potruditi da budem bolja prema tebi i da ti stoga budem dostojan prijatelj, i ako budem barem upola takva osoba kao ti, znaću da sam uspela. Srećan ti rođendan!