Drugu za punoletstvo


NAJLEPŠE ČESTITKE DRUGU ZA PUNOLETSTVO

Svaki rođendan je poseban na svoj način, ali je u životu većine odraslih osoba najvažniji osamnaesti, kojim se obeležava prelazak iz sveta dece u svet odraslih. U nekim drugim državama sveta punoletstvo se proslavlja na šesnaesti, dvadeseti, dvadeset prvi ili dvadeset treći rođendan, ali je u većini zemalja, kao i na našim prostorima, to osamnaesti rođendan po redu. Pročitajte na koje sve načine možete drugarima čestitati jubilarni rođendan i punoletstvo, bez obzira na to kojeg ste pola ili koliko godina imate:

  • Možda se naše detinjstvo završava ovde, ali pravi život tek počinje. Proslavimo ga večeras najbolje što možemo, kako samo mi umemo, a onda da napravimo planove za sve naredne rođendane dok ne ostarimo zajedno, sa svojim porodicama, u kući do kuće. Srećan rođendan druže!
  • Ne dozvoli brate da ti iko kaže da nisi dovoljno dobar da postaneš nešto, da imaš nekog, ili da dođeš negde, do nekog cilja. Sada si svoj čovek i moraš da ustaneš i digneš glas, da se boriš za ono što želiš, da ne odustaješ od onog u šta veruješ. Srećan rođendan!
  • Čestitam ti ovaj rođendan, mada bi bilo bolje da čestitam roditeljima što su istrpeli takvog balvana u kući 18 godina. Šalim se druže, sve ti najbolje želim i da, kad budeš imao duplo više godina, budeš i duplo srećniji, duplo ostvareniji, duplo uspešniji. Srećan ti rođendan majstore!
  • Sreća pa još nisi dobio vozačku dozvolu, jer nema teorije da bi mogao da voziš večeras kada završimo s proslavom tvog rođendana. Mnogo vina će proći bubrezima! Srećan rođendan druže, vidimo se!
  • Nema mnogo kvalitetnijih osoba od tebe, a tek ti je 18 godina. Nisam upoznao nekog tako zrelog, odmerenog, odvažnog i sigurnog momka kao ti. Pardon, više nisi momak, sada si pravi čovek, veliki, odrasli čovek. Sve najbolje, srećan ti rođendan!