Kumi


ROĐENDANSKE ČESTITKE KUMI

Za mnoge dame, odabir kume je zadatak od velike važnosti i odgovornosti. Kuma je osoba koja nam se gotovo uvek nađe u nevolji i u koju možemo da se uzdamo u nekim situacijama u kojima ne možemo u mnoge druge. Na sve to, kume imaju i neke dodatne odgovornosti, ali se na našim prostorima kumstvo smatra za znak velikog prijateljstva, a ne dodatnu obavezu, i to je ono što kumstvo čini posebnim. Evo kako dragoj kumi možete čestitati divan dan:

  • Mnogo sam puta zastala u maratonskoj trci poznatijoj kao život, i kada mi je zatrebala osoba da mi ne da da se srušim, pruži mi ruku i podigne me, uvek si se našla na pravom mestu u pravo vreme da mi pomogneš. Naša veza je posebna i zato te posebno volim i cenim, kumo moja. Htela sam da to znaš. Srećan ti rođendan, volim te puno!
  • Nekada ne mogu da zamislim svoj dan bez par sekundi, minuta, sati koje se odvojene posebno za tebe i mene. Boljeg i iskrenijeg prijatelja nemam, veću podršku u životu, čvršće rame za plakanje, nežniju ruku za milovanje. Hvala ti što si uvek tu uz mene, volim te, srećan ti rođendan!
  • Nek ti se sve želje koje možeš da zamisliš ispune, ma koliko delovale nestvarne i nerealne. Ne postoji ono što ne može da se obistini ako ga želiš dovoljno jako i iskreno. Ako su ti želje iskrene kao ljubav koju osećaš prema meni, onda ne sumnjam da će ti se ostvariti. Ne kaže se uzalud da najviše dobija onaj koji se trudi da najviše i da, pritom ne želeći ništa zauzvrat. Srećan rođendan, ljubim te!
  • Moja ruka uvek će biti nadomak tvoje da ti pruži pomoć i utehu, ma koliko stvari loše delovale na prvi pogled. I u najvećem i najtamnijem mraku uvek potraži moje lice, ono nikada neće tražiti zaklon od tvojih očiju. Kumo, srećan rođendan!