Kumu


ROĐENDANSKE ČESTITKE KUMU

Čest običaj na ovim prostorima jeste da se odabere kum – osoba koja je manje od člana porodice, ali više od prijatelja, i s nama ima posebnu vezu, poseban odnos. Nisu retke osobe koje svoje kumove izuzetno vole i sve bi dali za njih, a kumovske veze često su strašno jake, gotovo neraskidive, i pomažu da se dva prijatelja dodatno zbliže, uključujući i njihove porodice. Pročitajte na koje načine možete čestitati rođendan kumu:

  • Ni boljeg prijatelja, ni prisnijeg rođaka, ni iskrenijeg druga, ni vernijeg kuma ne bih mogao poželeti od tebe, prošli smo zajedno kroz mnogo toga, a opet se osećam kao da smo tek na početku i da nas još mnogo toga čeka. Kume, da si mi živ i zdrav i da nam život spremi još mnogo toga, jer smo sve što je dosad bacio pred nas prešli bez imalo problema. Srećan ti rođendan!
  • Mnogo je rođaka, prijatelja, kolega, poznanika, ortaka, ali je samo jedan KUM i sigurno da za to postoji veoma dobar razlog. Uvek si mi se našao u nevolji, razumeo me kao niko, čak i kada su nam se mišljenja sukobljavala i želje mimoilazile uvek smo pronalazili način da se razumemo i zajedno preguramo sve. Hvala ti na tome i znaj da te mnogo cenim, poštujem i volim. Srećan rođendan kume!
  • Mogu da me uvrede, da me povrede, da probaju da me unište, da me sklone, da pogaze moju reč, da slome one koje volim, ali mog kuma ne mogu od mene da odvoje nikada, šta god da se desi! Srećan rođendan majstore, znaj da sam uvek tu za tebe!
  • Svaki put kada hodaš kroz život i zaglave ti se cipele u blatu, treba ti jedan KONJ koji će da te povuče iz tog blata, a gde ćeš boljeg konja od mog kuma?? Šalim se kume, ali znaj da cenim što si uvek tu da me izvučeš iz nevolje i daš mi pravi savet. Sve ti najbolje želim, srećan rođendan!