Lepe cestitke majci za rodjendan


LEPE ČESTITKE MAJCI ZA ROĐENDAN

Svi znamo koliko je važno imati dobar odnos s našim majkama, jer nije moguće imati boljeg i iskrenijeg prijatelja u životu. Odnos između majke i deteta izučava se u brojnim studijama i istraživanjima, ali neke stvari jednostavno nikada neće moći da budu objašnjene, a to je slučaj i sa ovom neobjašnjivo jakom vezom između deteta i majke. Evo kako možete čestitati divan dan svojim majkama:

  • Osobama koje su sve u životu žrtvovale da bi od nas napravile ljude – našim roditeljima, a posebno našim majkama, treba posvetiti zasluženi deo naše pažnje, posebno na dan kada slave rođendan. S pravom se kaže da za svoje majke svi zauvek ostajemo deca, i zato im je uvek važno da od nas dobiju znak pažnje koji će im dokazati da su nam bitne i da mislimo na njih. Odaberite neku od sledećih rođendanskih čestitki namenjenih majkama koje smo odabrali i iznenadite ih na divan dan:
  • Svaki novi dan koji doživim mi je nagrada i podseća me na sve one dane koje si ti žrtvovala da bi me odgajila i napravila čoveka od mene. Hvala majko na svemu, da nije tebe ni ja ne bih bila pola osobe kakva sam danas. Srećan ti rođendan, volim te puno!
  • Možda se spomenici podižu samo vojskovođama, možda se odličja daju samo generalima, možda zasluge pripadaju samo vojnicima, ali je za mene najveći borac – moja mama. Teško je dobiti bitku za svoju zemlju, ali je najteže pobediti u životnoj borbi! Srećan rođendan mama!
  • Za nekog ko me je samo 9 meseci nosio u stomaku, mnogo si bre vezana za mene! Šalim se majko, hvala ti i za tih 9 meseci i za sve one koji su usledili do današnjeg dana, jer je svaki bio poseban i vredan svega što smo prošli zajedno. Srećan ti rođendan, voli te tvoj sin jedinac!