Lepe poruke tati od dece za rođendan

LEPE ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA TATU

Sinovi, ćerke, potrudite se da na divan dan svojih očeva osmislite dobar poklon, kvalitetno im ispunite srećan dan i čestitajte rođendan na pravi način. Ako ste daleko i ne možete da zagrlite svoje očeve, svakako možete da pošaljete jednu sms poruku i tako pokažete da vam je stalo i da niste zaboravili najvažniji dan u životu vaših očeva. Iako će oni svakako reći da su im vaši rođendani važniji od njihovih. Probajte sa nekom od čestitki koje smo mi odabrali specijalno za vas:

  • I u najboljim i u najgorim situacijama si se našao za mene, uvek, bez obzira na sve. Nijednu moju odluku nisi preispitao, ni u jednu moju misao nisi posumnjao, nijedan moj izbor nisi osporio. Čak i onda kada si mislio da nisam u pravu, nisi se prepirao sa mnom, nisi dozvolio da pomislim da nisam dovoljno dobar, da nešto ili nekog ne zaslužujem, da nisam vredan samo onog najboljeg. Hvala ti na tome, hvala ti na svemu! Volim te puno, srećan ti rođendan!


    Što sam stariji, sve više shvatam koliko je važno imati pravog uzora u detinjstvu i nekoga na kog ćeš moći ne samo da se osloniš u mladosti, već i potražiš najbolji i najiskreniji savet kada se nađeš u njegovoj poziciji jednog dana. Najbolji si otac na svetu, potrudiću se da barem malim delom budem takav prema svojoj deci. Srećan ti rođendan!
  • Možda nas u školi uče učitelji, možda u vrtiću imamo vaspitačice, možda na fakultetu imamo profesore, ali mislim da si moj najveći učitelj tokom života bio ti! Neke lekcije su previše dragocene da bi ih tek tako delili u školi, a previše značajne da bi ih ja olako zaboravio. Hvala na svemu tata, srećan rođendan!
  • Nekada sam se u kolevci mučio da izgovorim dva sloga koja označavaju tvoje ime, a danas se mučim da ti rečima objasnim koliko si mi važan i koliko te volim. Srećan ti rođendan tata!