Ljubavne za devojku rodjendanske cestitke


LEPE LJUBAVNE ČESTITKE ZA DEVOJKU

Najteži zadatak koji momci imaju svake godine jeste da na pravi, najbolji način obraduju svoje lepše polovine. Ne samo da treba da pažljivo i mudro odaberu poklon, već treba i da osmisle pravu rođendansku čestitku koju će poslati tačno u ponoć, inače nastaje problem. Šalu na stranu, jako je bitno da obradujemo naše devojke na rođendan i iznenadimo ih kako poklonom, tako i čestitkom, a ukoliko imate problem da osmislite takvu, odaberite jednu od naših:

  • Možda nemam novca da te odvedem na Mesec, možda nemam krila da odletimo zajedno do neba, možda ne mogu da učinim da sedimo na oblacima, možda ne mogu da ti iz najlepših školji izvadim bisere, ali mogu da ti obećam da nećeš nikada biti sama, dokle god mi ovo srce kuca u grudima. Volim te malena, srećan rođendan!
  • Moj život je bio prazan dok ti nisi ušla u njega, Bog je bio dobar prema meni i ja samo želim da mu se odužim tako što ću dokazati da te zaslužujem i da mogu da te učinim najsrećnijom na svetu. Ako mi dozvoliš, počeću danas dok zajedno ne dočekamo i naš poslednji zajednički rođendan. Volim te najviše na svetu!
  • Jedan mudar čovek je davno rekao da kada Bog zatvori vrata, onda obavezno otvori prozor. Kada mi je život zatvorio vrata i bacio ključ u najmračnije predele planete, ti si došla i oslobodila me, zato ne želim da te izgubim nikada više. Budi kraj mene i ostani, srećan rođendan ljubavi!
  • Sve što želim je da na današnji dan odvojiš makar jedan minut za mene. Jedan minut koji provedemo zajedno vredan je stotinu godina koje provedemo razdvojeni, zapamti to. Srećan ti rođendan, volim te najviše na svetu.
  • Samo onda kada te imam ja sam srećan što postojim, nemoj mi to uskratiti nikada i voleću te dok sam živ. Srećan rođendan ljubavi!