Mlađem bratu


ROĐENDANSKE ČESTITKE MLAĐEM BRATU

Često nam na pomisao mlađeg brata padne mala dosada koja nam je zagorčavala život. Ipak, na kraju dana shvatimo da smo srećni i privilegovani što imamo tako divno stvorenje u porodici, i generalno, životu. Kako odrastamo, shvatamo da imamo odgovornost da svog mlađeg brata usmerimo i pobrinemo se da ne skrene s pravog puta. Na dan njegovog rođendana uvek mu trebamo poželeti sve najbolje, na originalan, jedinstven način. Evo nekoliko ideja:

  • Mom najdosadnijem, ali i najvoljenijem i najdražem stvorenju poručujem da je na jedan dan skinut sa liste osoba koje želim da mučim, tako da može da proslavi svoj rođendan u miru, okružen najdražim ljudima. Srećan ti rođendan bato, voli te tvoja sestra najviše na svetu.
  • Pacove moj mali, danas pravimo primirje, nema rata dok se ne završi dan jer sam čula da danas ljudi slave dan kada si rođen pa rekoh ajde da ispoštujem. U svakom slučaju, srećan ti rođendan želim i ja, a od sutra nastavljamo da se bratski bijemo dok ne pobedi jači. Srećan rođendan!
  • Neke veze su jake, dugo traju, odolevaju nevoljama, izdrže sve, ali nisu neraskidive, ne. Neraskidive su samo one veze između sestre i brata, ne postoji veća ljubav na svetu i to sam ja osetila na svojoj koži i u svom srcu. Mnogo sam srećna što te imam, volim te puno, srećan ti rođendan!
  • Možda bi braća trebala da čuvaju sestre, ali ja sam starija i uvek sam osećala odgovornost da te zaštitim od svega, jer te volim najviše na svetu i ti si moja najveća sreća. Srećan ti rođendan bato, lepo se provedi i nek ti se sve želje ispune!
  • Da te nema mama i tata bi krivili mene za sve ružno što se desi u ovoj kući, tako da…hvala ti što si tu da mogu nekoga da okrivim kad napravim nešto glupo, hahaha! Srećan ti rođendan bato!