Mlađoj sestri

ROĐENDANSKE ČESTITKE MLAĐOJ SESTRI

Braća i sestre čine veliki i važan deo naših života, i ne kaže se uzalud da su počastvovani oni ljudi koji nisu jedinci i kojima je jedan značajan deo detinjstva ispunjem uspomenama izgrađenim zajedno sa braćama i sestrama. Posebno su osetljive veze sa mlađim sestrama, u čiju zaštitu se prirodno staje onog trenutka kada dođe na svet. Evo kako se može čestitati rođendan mlađoj sestri, bez obzira na to kog ste pola:

  • Malena, želim ti sve najlepše. Iako neću uvek biti tu da te čuvam, znaj da si mi uvek u mislima i da ne prođe dan da se ne zapitam kako si i šta radiš. Čak i onda kada smo daleko, u mislima i srcu smo blizu, jedno pored drugog, baš kako i treba da bude. Neka ti se sve željice ostvare i da budeš najsrećnija i najvoljenija na svetu! Volim te puno, srećan ti rođendan!
  • Nek ti se na današnji dan ispune sve želje i ostvare svi snovi od prošle godine koji nisu stigli, jer ih je prosto bilo previše. Budi sigurna da ćemo nakupiti želja za narednih 10 godina i vremenom ih sve ostvariti, zajedno. Srećan rođendan i sve najlepše sestrice!
  • Znam da često imaš utisak da sam ja miljenik u porodici jer sam stariji, ali dopusti bar da ti danas dokažemo da nije tako i da na današnji dan budeš glavna, princezica naše porodice. Sve želje koje poželiš trudićemo se da ispunimo najbolje što znamo, jer ti to zaslužuješ. Srećan rođendan, volimo te, puno puno!
  • Mojoj najlepšoj, najpametnijoj, najboljoj, najiskrenijoj, najvoljenijoj sestri na svetu danas je rođendan, što znači da mi je danas dužnost da radim sve što mi kažeš. Zapovedajte princezo, vaš verni vitez je tu! Srećan ti rođendan, volim te i ljubim puno.