Najboljem drugu


ROĐENDANSKE ČESTITKE NAJBOLJEM DRUGU

Pored roditelja i članova porodice, veoma važan deo naših života zauzimaju prijatelji. Među njima se uglavnom izdvoji jedan kog možemo nazvati najboljim. Tog prijatelja često smatramo članom porodice i bliskost koju imamo je jako teško objasniti ljudima sa strane. U slučaju druženja dva muškarca, ortakluk i druženje često preraste u veoma snažno prijateljstvo koje je čvrsto i gotovo neraskidivo. Zato se treba potruditi i ulepšati rođendan najboljem drugu koji nam je od izuzetne važnosti i to želimo da mu pokažemo. Za vas smo odabrali nekoliko originalnih rođendanskih čestitki namenjenih prijatelju:

  • Dobre prijatelje je jako teško naći, ali je zato još teže pustiti ih da odu, a potpuno nemoguće zaboraviti sve što ste zajedno prošli! Tako se osećam i u vezi tebe i mene, zato se nadam da ćemo ispuniti sve godine koje su pred nama još lepšim i nezaboravnim trenucima! Srećan rođendan!
  • Na današnji dan ti želim sve ono što i sam želiš da ti se ostvari, ni manje ni više, jer znam da najviše voliš kada zavisiš sam od sebe. Ali ne zaboravi da sam ja uvek tu da ti se nađem kada vidiš ili osetiš da ne možeš dalje sam. Srećan ti rođendan!
  • Srećan rođendan mom najvoljenijem i najboljem drugu, bez kojeg ne bi bilo nikog da se smeje mojim priglupim i nezrelim šalama. Hoću reći, bio si sjajna publika i ako me napustiš, gledanost mojih glupiranja će pasti za 100 procenata, nemoj to da dozvoliš. Srećan rođendan i sve najbolje!
  • Znam da bi svakoga dana trebalo da pokazujemo dragim osobama koliko nam je stalo do njih, ali ja želim da baš ovaj dan, tvoj divan dan, učinim nezaboravnim za tebe, zbog toga sam tu i ostaću kraj tebe. Srečan ti rođendan!