Ocu cestitke za rodjendan


ROĐENDANSKE ČESTITKE OCU

Kako očevima čestitati rođendan? Kakve reči odabrati, pogotovu ako ste muškog pola i ne želite da pokažete previše emocija, već da budete zvanični, ali ipak pokažete da vam je stalo. Znamo, nije lako. Pokušajte da budete iskreni ma koliko vam možda patetično zvučalo ono što ste napisali. Jer očevi će to svakako znati da cene i sigurno će razumeti, a ono što je napisano iskreno i duboko iz srca njima ne može biti patetično. Ako ne možete da osmislite sami, odaberite neku od naših čestitki:

  • Dragi tata, hvala ti što si mi pokazao koliko je svet predivno mesto uprkos svim lošim stvarima koje nas okružuju. Tvoji saveti, podstreci, mudre reči, dale su mi snagu da postanem osoba kakva sam danas. Nikada ti to neću zaboraviti! Srećan ti rođendan, voli te tvoja ćerka!
  • Tvoja ljubav učinila je da se celog života osećam sigurnom, voljenom, smirenom, samouverenom i sve dugujem tebi! Hvala ti što postojiš, budi tu još dugo jer bez tebe ni ja ne bih bila ista. Srećan ti rođendan, volim te!
  • Neka ti i naredna godina bude ispunjena još većom dozom ljubavi, sreće, zdravlja i bezuslovne podrške od svih nas. Mada ne znam kako bi to bilo moguće pored ovakve dece hahaha! Šalim se, srećan rođendan tata!
  • Ćale, uvek si me podsticao i gurao da budem sve što želim, i da nije tebe ja ne bih postigao sve što sam uspeo u svom životu do danas. Hvala na tome, srećan rođendan!
  • Možda sam te davno prerastao, nadjačao, i postigao ono što ti nisi, ali to ne znači da si prestao da budeš moj heroj, uzor, idol, to si bio kada sam bio mali a to si i dan danas, ne sumnjaj u to! Srećan ti rođendan, sve najbolje ti želim!