Prijateljici i najboljoj drugarici


Najljepše čestitke za rođendan dragim prijateljicama i drugaricama

Prijatelji su posebna grupa ljudi koja nam čini živote boljima, a veze između dve prijateljice su posebno jake. Zato je veoma bitno da našim prijateljicama čestitamo rođendan na pravi naćin. Bitne su reči koje će se odabrati, poruka koju želimo da pošaljemo, ali i način i trenutak u kom ćemo čestitati rođendan. Pokušajte da budete originalni i da osmislite nešto što će dragoj prijateljici staviti do znanja da ste tu poruku smislili samo za nju. Daćemo vam nekoliko ideja, možda pronađete elemente vašeg prijateljstva u njima:

  • Srećan rođendan »najposebnijoj« i najdražoj osobi u mom životu – ti si moj pojas za spasavanje, u najtežim vremenima, kada imam osećaj da se davim i da mi nema spasa, ti si osoba koja me drži iznad površine i pomaže da ostanem pribrana i suočim se sa svim nedaćama koje život baci pred mene. Ne znam šta bih radila da te nema, hvala ti što si uvek tu! Sreećan rođendan, sve najlepše!
  • Kao da je bilo juče kad smo se upoznale i jako brzo se skapirale, malo je trebalo da postanemo prijateljice, ali mnogo da naše prijateljstvo ojača do te mere da ništa ne može da ga sruši i uništi. Počastvovana sam što te imam u svom životu i želim ti najsrećniji rođendan do sada!
  • Davno, davno, za rođendan sam dobila najlepši mogući poklon u vidu tebe i zaista sam presrećna što od tada uvek mogu da uživam u njemu. Neki se pokloni potroše, pojedu, popiju, bace, ali ovaj ostaje za sva vremena. Volim te puno, srećan ti rođendan!
  • Nekima je teško da shvate šta čini dobro prijateljstvo, ali za mene je to krajnje jednostavno – sve što ti radiš. Srećan ti rođendan draga moja, nek ti se sve želje ispune!
  • Brige nisu brige ako imaš s kim da ih podeliš i zajedno prevaziđeš, a ja to najbolje znam jer imam tebe kraj sebe da me vodiš i paziš! Srećan rođendan draga!