Prijateljici ili prijatelju


NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE DRUGU ILI DRUGARICI (2. DEO)

Verovatno ne postoji osoba, ili su veoma retke, koja u svom životu nema najboljeg prijatelja za kog bi dao sve, s kojim deli i najmračnije tajne, s kojim ima zajedničku prošlost dok uživa u sadašnjosti i nada se lepoj budućnosti. Takve osobe obično mogu da nas nasmeju i u najtužnijim danima, da nas razvedre, posavetuju, da nas shvate onako kako mnogi drugi ne mogu. Cenite prisustvo i prijateljstvo takvih ljudi, i život će vam biti lepši. A evo kako im možete čestitati rođendan:

  • Ram za slike koji ću ti pokloniti možemo da popunimo našim zajedničkim slikama. Problem je što ih nemamo dovoljno, možda popunimo samo polovinu. Ali to je zapravo dobra vest, druga polovina ostaje prazna kako bi za svaki naredni rođendan mogli da dodamo još po nekoliko. Što više slika imamo, više smo i zajedničkih uspomena uneli u taj ram. Srećan ti rođendan!
  • I kad tmurni oblaci zamrače dan, kad ti košmar prekine najlepši san, ti znaj da uvek biću tu, u najlepšem dobru i najgorem zlu. Srećan rođendan, volim te puno!
  • Prošli smo sve, i hladne klupe u parku, i plave modrice po licu, sve kečeve u školi, sve ukore zbog bežanja, sve pijane dane i neprespavane noći, sva razočarenja i neuspehe, ali i dalje smo tu i bićemo, kao braća! Srećan rođendan druže!
  • Želim ti da zaboraviš sve ružno što se desilo u prošlosti, da uživaš najbolje što možeš u sadašnjosti, i i da se okreneš lepšoj budućnosti. Srećan ti rođendan, uživaj!
  • Izguraj sve ono što te boli, nađi nekog ko te iskreno voli, svaki dan da bude kao san, počev od današnjeg – jer ti je rođendan! Srećan divan dan!
  • Svaka tvoja suza i mene iskreno dirne i zaboli, a isto važi i za osmeh i sreću. Zato, ako ti je stalo do mene, nemoj tugovati. Srećan ti rođendan!