Prijateljima drugovima najboljim


Život je onoliko lep koliko prijatelja imamo u njima. Bez obzira na broj godina, ljudi oko sebe uvek bivaju okruženi nekolicinom odabranih prijatelje, drugara, ortaka, jarana, kako vam je najdraže. I te osobe su nam jako bitne i pomažu nam u raznim situacijama tokom života. Stoga je od velike važnosti da im na divan dan stavimo do znanja da nam je stalo i da im želimo sve najbolje. Naravno, za takve stvari je svaki dan dovoljno dobar, ali je rođendan ipak posebna prilika i valja je iskoristiti:

  • Srećan rođendan mom drugu, koji je bolji od najboljeg, lepši od najlepšeg, pametniji od pametnijeg, srećniji od najsrećnijeg iiii tako dalje, kapiraš šta hoću da kažem. U svakom slučaju, želim ti sve ono što želiš sebi, pa puta hiljadu, i da budeš srećan i voljen do kraja života. Srećan ti rođendan!
  • Gde god da si i s kim god da si, treba da pronađeš način da uživaš u svakoj situaciji u kojoj se zadesiš. Ja tako uživam u svakom trenutku provedenom s tobom, i nadam se da se i ti slično osećaš. Sve najbolje ti želim, srećan rođendan!
  • Mnogo sam prepreka morao da pređem, o mnogo se krupnih kamena spotakao, u mnogo bara ugazio i po mnogo trotoara okliznuo, naučio iz svakog pada, podigao se i nastavio dalje u potrazi za iskrenim prijateljem, i konačno sam ga našao – u tebi. Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje u životu i da te zauvek prati samo sreća!
  • S tobom u mom životu, čini mi se da iznova i iznova prolazim kroz definiciju prijateljstva i proveravam naučeno u praksi. Moram priznati, rezultati su sjajni. Srećan rođendan druže!
  • Kada bih morao da biram s kim da provedem jednu celu godinu na pustom ostrvu, bez sekunde razmišljanja bih odabrao tebe, jer ne mogu da zamislim bolju osobu za taj zadatak. Srećan ti rođendan prijatelju!