Rodjendanske poruke za voljenu devojku


Svala devojka želi da bude iskreno obradovana, iznenađena, oduševljena na svoj divan dan, svake godine. Tada se momci tradicionalno nađu pred velikim zadatkom i na velikim mukama, jer pored odabira poklona i romantičnog iznenađenja, prvi zadatak je da pošalju sms poruku kojom će saopštiti devojkama srećan rođendan i poželeti sve najbolje na odgovarajući način. Momci, znamo koje su to muke. Zato smo tu da vam pomognemo s jednom od narednih poruka:

  • Ponekad ne moram da razumem šta mi kažeš, dovoljno je samo da zatvorim oči i slušam tvoj glas i sve mi bude jasno. A nekada ne moram da slušam, ti ne moraš da govoriš, dovoljno je da nam oči gledaju u istom pravcu, a pogledi se ukrste u jednoj tački u kojoj sve postaje jasno iako nijedna reč nije izrečena. Srećan ti rođendan. Volim te!
  • Mislim da nikada zaista nećeš moći da razumeš koliko mi značiš i šta sve osećam prema tebi. Jedino kada bi mogli da zamenimo mesta, pa bi bila u mojoj koži, noseći moje srce u svojim grudima. Srećan rođendan!
  • Tvoj pogled me parališe, tvoja ljubav me drži budnim, tvoj dodir me iznova oživi, tvoje reči me čine vrednim, a tvoja ljubav najsrećnijim na svetu. Dao bih sve što imam da te učinim najsrećnijom devojkom na svetu, počev od današnjeg dana. Srećan rođendan draga!
  • Ništa mi ne ulepša dan kao tvoj osmeh na tim divnim usnama. Spreman sam na sve da ga zadržim na tvom licu zauvek, to bi mi bila najveća nagrada i najlepši poklon. Srećan ti rođendan ljubavi!
  • Danas želim da se prisetimo svih lepih trenutaka u prošlosti, isplaniramo zajedničku budućnost i uživamo u momentu koji se naziva sadašnjost. Srećan rođendan ljubavi!