Romantične


ROMANTIČNE ROĐENDANSKE PORUKE

Cilj mnogih rođendanskih poruka nije samo da iznenadimo dragu osobu i nasmejemo je, već i da je iskreno dirnemo rečima koje smo odabrali. To uglavnom nije nimalo lako, no ako zaista poznajemo osobu s kojom smo u romantičnoj vezi, neće nam biti toliko teško da odaberemo reči kojima ćemo je dirnuti tamo gde želimo, u samo srce. Ukoliko imate teškoće u odabiru odgovarajućih reči, odaberite jednu od naših rođendanskih poruka:

  • Svako jutro činiš posebnim jer da te nema pored mene u svom delu postelje, osećam da Sunce nikada ne bi svanulo i da bih živeo u mraku. Srećan rođendan ljubavi moja!
  • Na ovaj dan želim da te pozovem da dođeš i ugradiš svoje mesto u mom srcu, gde bi živela zauvek, bez plaćanja stanarine. Dobre stvari nikada ne dolaze besplatno, ali ti si svoj dug odavno otplatila. Srećan rođendan ljubavi moja!
  • Neki ljudi šapuću na uvo, ali ti šapućeš mom srcu. Pametno, jer moje uvo vodi do mog mozga, a ja ne volim mozgom već isključivo srcem. A moje srce je samo tvoje i uvek će biti! Srećan ti rođendan dragi!
  • Nekada je jako teško smisliti i razumeti šta je ono što najviše želimo u životu, ali ja sam shvatio da je to jako jednostavno. Moja najveća želja nosi tvoje ime. Srećan rođendan ljubavi!
  • Ljubav je u stvari život. Ako je nema, nema ni života. Ako nema tvog glasa, nema ni otkucaja mog srca. Ako nema tvog dodira, nema ni vazduha u mom telu. Ako nema tvog pogleda, nema ni sjaja u mojim očima. Hvala ti što postojiš, srećan rođendan!
  • Ljubav je najjače oružje koje je ikada postojalo. Ne može se izmeriti, ne može se razumeti, ne postoji logično objašnjenje za njen nastanak i nikada ne znaš kada će da te pogodi.

    Pa zar može biti veće opasnosti po ljudsko srce? Srećan ti rođendan draga, moje srce si davno zarobila!