Saljive cestitke za rodjendan


ŠALJIVE ROĐENDANSKE ČESTITKE

Nije retka pojava da se prijatelji utrkuju ko će smisliti originalniju i smešniju rođendansku poruku kada dođe divan dan jednog od njih. Postoje razne teme na osnovu kojih se osmišljavaju poruke, ali sve imaju manje-više isti cilj, da iskreno nasmeju, iznenade, oduševe dragu osobu i ulepšaju joj rođendan. Nije lako osmisliti takvu poruku, a ukoliko ste naišli na poteškoće, pročitajte poruke koje smo mi odabrali za vas, i ukoliko vam se neka dopadne, isprobajte je:

  • Srećan ti dan bezbroj notifikacija na fejsu, ako uspeš da nađeš vremena da proslaviš rođendan od odgovaranja na čestitke na zidu, obavezno se javi. Srećan rođendan još jednom! I još jednom! I odoh sad to i na fejsu da napišem par puta.
  • Mnogo sam srećan, ne samo zato što ti je rođendan, nego i što danas bar imam izgovor da pijem. Inače ga nemam ili mi je teško da ga smislim, tako da…hvala ti na tome hahaha. Srećan rođendan!
  • Čim slaviš novi rođendan znači da nisi doprineo povećanju stope mortaliteta, svaka čast, samo tako nastavi što je duže moguće. Pogrebnim preduzećima ću da se izvinim u tvoje ime. Šalim se, srećan rođendan, sve najbolje ti želim!
  • Srećan rođendan majstore, ti si jedan od retkih čijeg rođendana mogu da se setim bez da me fejsbuk podseti na to. Zato znaj da sam ti iskreni prijatelj i da mi je mnogo stalo do tebe. Srećno ti bilo još jednom!
  • Srečan rođendan mojoj najboljoj drugarici! Da te nema, ne bi imao ko da se smeje mojim glupim šalama, a čelnici neke psihijatrijske ustanove bi već uveliko trljali ruke. Puno te volim!
  • Mislila sam da je tvoj rođendan toliko poseban da bi trebala da ih slaviš češće, bar tri puta godišnje. Ali onda sam se setila da bi imala tri puta više godina nego sada, a to sigurno ne želiš. Zato slavimo danas, srećan rođendan!