Šaljive


ŠALJIVE ROĐENDANSKE ČESTITKE

Nikada nije lako smisliti originalnu i duhovitu rođendansku čestitku kojom želimo da nasmejemo dragu osobu, pogotovu ako je dobro poznajemo i znamo da će je samo određena vrsta humora iskreno nasmejati. Zato se često mučimo i po nekoliko sati da smislimo nešto za šta smo sigurni da će prijatelju, kolegi ili članu porodice izmamiti osmeh na lice. Evo nekoliko ideja:

  • Tvoja sreća nek dotakne i najudaljenije krajeve vasione, brige nek budu veličine amebe, ljubav nek te zarazi poput virusa, a od nevolja beži kao od kontrole u autobusu. Srećan rođendan, sve najbolje!
  • Nek ti se za svaki sledeći rođendan ostvari želja da posetiš po jednu državu sveta, i tako dok ih ne obiđeš sve. Ima ih preko 200, tako da – redovno na sistematske preglede i da piješ eliksire mladosti. Srećan rođendan!
  • Jednom davno rekoh, samo da mi je da skineš neku dobru ribu pre nego što umrem. Kako si krenuo, moraću da počnem zdravije da živim. Srećan rođendan!
  • Pa tebi je ponovo rođendan? Dosadna si više postao s tim, nije dovoljno što moramo da ti kupujemo poklone za Novu godinu, Božić, Uskrs, Dan žena i Dan zaljubljenih, sad još hoćeš i za rođendan!? Šalim se naravno, vredna si svega toga. Srećan ti rođendan!
  • Srećan ti rođendan, u psećim godinama sad imaš….am….čekaj….ok, nećemo o tome, ipak je to samo brojka. Sve najbolje!
  • Ako je zaista kako kažu i s godinama dolazi mudrost, ti mora da si neki novi Ajnštajn ili Tesla. Probaj da izumiš neki preparat za podmlađivanje, ja ne moram baš da budem genije. Srećan ti rođendan!
  • Kupio sam ti veeeeeliki poklon, jer budimo realni…nisi više mali da ti roditelji kupuju igračke, niti da ti tetke i babe donose čokolade, kao ni da čekaš Deda Mraza, a bogami ni novogodišnji paketić ne možeš dobiti. Tako da neko mora da ti nešto pokloni. Srećan rođendan!