Sinu lepe čestitke za rođendan


Najteži posao na svetu je biti roditelj. Ne plaća se, ne postoji bilo kakav odmor, ne postoji penzija, ne može niko da vas zameni ni na minut, ali ipak donosi određene povlastice. Smišljanje odgovarajućih čestitki svakako nije jedna od tih povlastica, ali ukoliko naiđete na probleme u osmišljavaju istih, uvek možete da iskoristite neku od naših i iskreno obradujete svoje dete, u ovom slučaju sina. Evo koje smo čestitke odabrali za vas:

  • Srećan rođendan sine! Ti si najsjajnija zvezda naših života i tvoj sjaj nam pomaže da zaboravimo na sve probleme koje nas svakodnevno okružuju. Da nema tebe, ne bismo bili ni približno srećni i ispunjeni koliko jesmo. Hvala ti što postojiš, srećan rođendan!
  • U naš život donosiš sreću, radost, ljubav i smeh, a da ne moraš ni previše da se potrudiš. Dovoljno je da postojiš u našim životima, i dok je tako, najsrećniji smo na svetu. Srećan rođendan sine!
  • Vreme leti kao najbrži avion, godine prolaze i nižu se pored tvog imena. I mada znamo da se bliži dan kada ćeš napustiti naš topli dom, svaki trenutak koji smo proveli i koji provodimo zajedno čini nas srećnima i ponosnima. Dokle god si tu kraj nas, sve je baš kako treba da bude. Srećan ti rođendan, mama i tata te vole najviše na svetu!
  • Možda nije pedagoški da majka i otac žele svom detetu da se udavi, ali mi želimo da se udaviš…u poklonima! U ljubavi, u sreći, u smehu, u društvu najboljih drugova i drugarica! Sve najbolje ti želimo na današnji dan!
  • Za nas si toliko poseban da je to jako teško opisati, a tebi još teže da shvatiš. Sigurni smo da ćeš shvatiti jednog dana, onda kada i sam budeš bio otac i želeo srećan rođendan svom sinu. Sve najbolje srećo naša!