Smešne i duhovite rođendanske poruke


DUHOVITE ROĐENDANSKE ČESTITKE

Možda i najteži zadatak za svaki rođendan drage osobe jeste smisliti originalan i pažljiv poklon, koji će iskreno iznenaditi i oduševiti slavljenika. Obično su najbolji pokloni oni koji nose određenu poruku i u koje je uloženo mnogo više truda nego novca. Nije mnogo drugačija situacija kada su u pitanju rođendanske čestitke i uvek će se ceniti one originalne i pažljivo osmišljene. Pročitajte nekoliko posebno odabranih za vas:

  • Daa, daa, star si, pomiri se s tim. Ne postoji eliksir mladosti, nema leka za starenje, nema novca za plastične operacije, ali bar možeš da lažeš da si mlađi nego što jesi. Samo nemoj na 50. rođendan da kažeš da slaviš 22. Srećan ti rođendan, puno sreće, zdravlja i radosti!
  • Misliš da si mator? Ako se sećaš vremena kad si čekao pesmu na radiju da je snimiš telefonom jer nije bilo interneta, možda i jesi. Ako se sećaš kako je bilo kad si ustajao subotom u 8 da gledaš omnibus odnosno reprizu svih epizoda omiljene serije od te nedelje, sasvim sigurno jesi. Ako ti je u mladosti omiljeni zabavni kanal bio 3K i gledao si španski fudbal na BK televiziji, onda da, mator si! Ali srećan ti rođendan, lepo se provedi danas!
  • Srećan ti rođendan, želim ti puno sreće, zdravlja, ljubavi, uspeha i da nikada ne zaboraviš daaa….pročitaš ovu dosadnu čestitku do kraja jer ti iskreno želim sve ono to želiš i sebi, a one izlizane fraze zaboravi haha. Srećno bilo!
  • Ajde bre, šta si se snuždio, nisi mator. Mator si tek onda kada i sam zaboraviš da ti je rođendan. Šta, nisi znao da ti je rođendan? Ups…ma šalim se, danas je Prvi april, znaš. Otkud sneg napolju? ma znaš već ovu klimu, sve to prolupalo, godišnja doba menjaju mesta, globalno zagrevanje i tako te priče…