Supruzi


ROĐENDANSKE ČESTITKE SUPRUZI

Koliko truda je uloženo u osmišljavanje rođendanskih poklona i čestitki za voljenu devojku i verenicu, barem tri puta više truda treba uložiti u osmišljavanje rođendanskih poklona i čestitki onog trenutka kada se stupi u brak. Za suprugu uvek treba učiniti sve kako bi je napravili srećnom, a u to svakako spada i lepa, originalna rođendanska čestitka koja će joj posebno ulepšati divan dan, više nego sve druge. Evo na koje načine možete voljenoj supruzi čestitati rođendan:

  • Draga moja, nisam verovao da ću biti ovoliko srećan jer kažu da savršeni život ne postoji, ali si me ti naučila da ništa nije nemoguće ako želiš dovoljno jako i predano radiš kako bi se ostvarilo. A ostvarili smo zajedno ono što nisam mislio da ću ikada moći. Nikada nisam bio srećniji, hvala ti što postojiš, srećan ti rođendan, volim te!
  • Najlakše je nekog voleti do smrti, teško je poželeti večan život kako bi mogao voleti zauvek, a to je ono što ja želim s tobom. I da sutra umrem i dobijem drugu šansu, sve bih uradio na isti način. Srećan rođendan draga!
  • Dok ljudi provode godine u potrazi sa srodnom dušom koja će biti nalik njima, ja sam presrećan što sam našao onu koja nije poput mene, već me dopunjuje i čini potpunim. Ti si savršena za mene, volim te, srećan rođendan!
  • Vreme prolazi, naša tela stare, lica dobijaju bore, pogledi se mute, ali ljubav ostaje mlada iako živi večno. Hvala ti što postojiš, srećan rođendan!
  • Svaki put kad me dodirneš, kao da mogu da poletim, svaki put kada me pogledaš, kao da sam jedini na svetu, svaki put kada me poljubiš, čini mi se da mogu sve, svaki put kad me uhvatiš za ruku i kažeš da me voliš, znam da sam najsrećniji na svetu. Volim te, srećan ti rođendan!