Voljenoj osobi

ROĐENDANSKE PORUKE VOLJENOJ OSOBI

Uvek se pred rođendan momka ili devojke nađemo u situaciji da ne znamo kako da čestitamo, šta da osmislimo, kako da se izrazimo. Teško je odabrati prave reči, još teže ih saopštiti uživo, mada je već dugo običaj da se u ponoć šalju sms poruke. Ako je već takav slučaj, potrudite se da budete originalni i da zaista pokažete tom porukom da vam je stalo, a ne da ste napisali par redova čisto radi reda. Takve stvari voljene osobe mogu samo povrediti, nikako iznenaditi i oduševiti. Ako vam već ne pada ništa na pamet, odlučite se za neku od čestitki koje smo odabrali samo za vas:

  • Ako si ti jug, ja sam sever. Ako si ti plus, ja sam minus. Ako si ti nebo, ja sam zemlja. Ako si ti voda, ja sam vatra. Ako si ti kiša, ja sam suša. Ako si ti belo, ja sam crno. Ako si ti mrak, ja sam svetlo. Ne zato što želim da ti kontriram, ne zato što želim da budem različiti, nego zato što želim da zajedno dopunjujemo jedno drugo i budemo istinski jedinstveni. Srećan ti rođendan ljubavi moja!
  • Za sve ove godine koliko smo zajedno, žalim samo jedno – što ti nisam rekao koliko te volim svakoga dana. Ali nije kasno da tu grešku ispravim i da ti kažem da te volim najviše na svetu! I tako svakoga dana, do kraja vremena! Srećan rođendan draga!
  • Iako te volim više od svega na ovom svetu, to nije dovoljno. Nije, jer ne postoji dovoljno vremena da provedemo zajedno da bismo zaista ispunili sve ono što zajedno želimo. Ali to ne znači da ne možemo biti srećni, jer sama činjenica da želimo da provedemo život zajedno je dovoljna za srećan i ispunjen život! Srećan ti rođendan ljubavi, volim te najviše!