Za 30. rođendan


NAJLEPŠE ČESTITKE ZA 30. ROĐENDAN

Svim osobama je teško kada shvate da život neumitno teče i da svi starimo, a najčešće se prvi put tako nešto shvati na trideseti rođendan. Prvih deset godina vezuje se za detinjstvo, drugih za odrastanje, trećih za obrazovanje. Kada neko napuni trideset, postaje svestan da se nalazi u dobu kada več ima određeni broj godina i očekivanja nad glavom, kao što je zasnivanje porodice. Ako imate nekog prijatelja ili člana porodice koji je potišten na dan kada puni trideset, probajte da ga razveselite i nasmejete porukom:

  • Nemoj misliti da si star, ja ti kažem da si tek na trećini života i da je mnogo dobrih godina pred tobom. Sad tek treba da se potrudiš da godine koje slede ispuniš nezaboravnim trenucima i provedeš ih sa sebi dragim osobama. Zajedno možete sve. Srećan rođendan i sve najbolje!
  • Možda si stariji nego kad si imao 18 ili 25 godina, ali zapamti da nisi ni na pola puta do penzije. Samo guraj napred i uživaj u životu da bi jednog dana s osmehom mogao da se prisećaš svega što si proživeo tokom godina. Srećan ti rođendan, proslavi ga najbolje što možeš!
  • Ne dozvoli da ti misli o starenju i smislu života zamrače dan. Umesto toga ga ispuni smehom, pažnjom i ljubavlju dragih osoba koji će dati sve od sebe da ti ovaj divan dan učine nezaboravnim. To ti od srca želim i ja, i zato srećan ti rođendan! Pozdrav
  • Sada možeš ponosno da zapevaš stihove one naše pesme, gazi tridesete visoko uzdignute glave i sa širokim osmehom na licu svakoga dana! Ne dozvoli da ti ništa upropasti današnji dan, srećan ti rođendan i lepo se provedi!
  • Ne tuguj već se seti da si u najboljim godinama – nedovoljno mlada da te zovu klinkom, a nedovoljno stara da te klinci iz kraja zovu gospođom. Srećan ti rođendan, volim te!