Za 60. rođendan


NAJLEPŠE ČESTITKE ZA 60. ROĐENDAN

Iako se najčešće trudimo da dobru rođendansku čestitku smislimo za punoletstvo ili osobe koje pune 25, 30, pa i 40 ili 50 godina, osobe koje su u poznim godinama i približavaju se penziji, ili su već u njoj, takođe treba obradovati i dobro nasmejati kada dođe dan u kom pune šezdeset. Mnogi od njih su u tim godinama već bake i deke i prija im pažnja, kako svakoga dana tako i na rođendan. Pročitajte na koje sve načine možete čestitati nekome 60. rođendan.

  • S godinama dolazi mudrost, barem tako kažu, a ti si mudrosti za 60 imao još kada si napunio 40. Zato ti želim da se i provedeš kao da imaš 40 i misliš samo pozitivno, jer kakve su misli takav će ti biti i život, kao i današnji dan. Srećan ti rođendan, puno pozdrava!
  • Imali smo malo poteškoća da nađemo ovako veliki broj za tortu, zato moraš da nam se iskupiš. Obećaj da ćemo za trideset godina moći da proslavimo tvoj 90. rođendan sa istom svećicom, samo ćemo obrnuti šesticu naopako. To će nama biti najlepši poklon i privilegija, a ti ćeš ih dobiti još najmanje trideset. Srećan ti rođendan, puno te volimo!
  • Dokle god tvoja deca ne moraju da ti menjaju pelene onako kako si ti njima pre trideset godina, nisi star! Šalim se naravno, ali ne zaboravi da je još mnogo sjajnih i predivnih godina pred tobom i da tek treba da uživaš. Srećan rođendan!
  • Kaže se da čovek mora da radi čak 40 godina jer mu je toliko rada potrebno da bi u penziji mogao dugo da uživa. Sada kad puniš 60 ja samo mogu da ti poželim da ti penzija prođe onako kako ti želiš i da potraje dugo, makar onoliko dugo koliko si radio za nju. Srećan ti rođendan!