Za baku cestitke bakama


ROĐENDANSKE ČESTITKE BAKAMA

Odnos između majke i deteta nesumnjivo je poseban i neraskidiv, ali ne smemo zaboraviti na još jednu važnu žensku osobu u našim životima. Mnogi od nas imaju tetke, sestre, ujne, strine, ali ne svi. Međutim, svi imamo bake. Nažalost, nemamo svi prilike da ih upoznamo i budemo bliski s njima, ali oni koji imaju su nesumnjivo počastvovani zbog toga i srećni što imaju svoje bake u svojim životima. Bake izuzetno vole da budu u kontaktu sa svojim unucima i jako se obraduju kada ih se oni sete, a tako je, naravno, i za rođendan. Izdvojili smo nekoliko lepih rođendanskih čestitki namenjenih bakama:

  • Za rođendan ti želim kofer pun para, i sve da potrošiš na nas, svoje unuke. Budimo realni, znamo da te to čini najsrećnijom i da si osoba koja bezuslovno voli i nesebično deli sve što ima sa svojim najmilijima. Zato te i volimo najviše na svetu, srećan rođendan bako!
  • Bako, uvek sam smatrala da imamo posebnu vezu jer si me naučila toliko toga u životu. Iako sam više vremena provodila sa mamom i tatom, mislim da sam od tebe naučila posebne stvari i stekla kvalitete koji će me krasiti dok sam živa. Hvala ti na tome, srećan ti rođendan!
  • Svaki dan koji provedemo zajedno je poseban, i zato se potrudi da nas ne napustiš uskoro jer sam smislila još mnogo toga za nas dve! Srećan ti rođendan bako!
  • Nijedan rođendanski poklon koji sam dobila u životu me nije obradovao koliko tvoj »obični«, osmeh, topla reč, ili kolač koji si napravila specijalno za mene. Nije sve u novcu i materijalnim stvarima, neke stvari ne mogu da se kupe i to si me ti dobro naučila. Srećan rođendan bako!
  • Mnogi nisu imali tu čast da u svom životu imaju tu jednu značajnu osobu koja ih voli više od svega na svetu, ali ja jesam i zbog toga sam počastvovana i blagoslovena. Naravno, lako je tebi kada si pre mene morala da se pomučiš sa svojom decom hahaha! Srećan ti rođendan bako, sve najlepše ti želim!