Za ćerku


NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA ĆERKU

Neretko su roditelji posebno zaštitnički nastrojeni prema svojoj ženskoj deci, odnosno prema ćerkama. Sigurno ste mnogo puta videli da se trude da ih razmaze, da budu mamine i tatine mezimice, da im pruže sve, a ono što ćerke posle mogu da urade jeste da pruže bezuslovnu ljubav, kako svojim roditeljima, tako i svojoj budućoj porodici. Pogledajte kako možete čestitati rođendan svojim ćerkama:

  • Princezo naša, tvoj osmeh obasja svaku prostoriju u kojoj se pojaviš i zato ga nikada ne skidaj s lica, dok god si živa, i u sreći i u tuzi! Vole te mama i tata, srećan rođendan!
  • Na današnji dan želim ti da zamisliš da ćeš za svaki osmeh koji ti se pojavi na licu dobiti po jedan dinar, pa da na sledeći tvoj rođendan slavimo prvi milion! Srećan rođendan, voli te tata!
  • Svaki dan tvog odrastanja bio nam je prava privilegija, presrećni smo što te imamo i treba da znaš koliko smo ponosni na tebe i sve što si postigla. Ništa što uradiš to ne može da izbriše. Srećan rođendan od mame i tate!
  • Pokloni će se otvoriti, novac će se potrošiti, šminka će izbledeti, odeća će se poderati, zato ti nećemo želeti ništa od toga, važno je da si zdrava i srećna, da te ljubav svuda prati i da uvek imaš razloga za smeh više nego za tugu. Srećan rođendan, vole te mama i tata!
  • Svako veče pred spavanje se zahvalim Bogu što te imam, bolju, lepšu i pametniju ćerku nisam mogla poželeti, zato znaj koliko te volim i koliko sam ponosna na tebe. Voli te mama najviše na svetu, srećan rođendan!
  • Nekada sam morao da gledam pod krevet kako bih te ubedio da nemaš čega da se plašiš, danas si tako velika i samostalna da to više ne moram da radim, ali znaj da te svejedno obožavam i da ću uvek biti tu za tebe. Voli te tata, srećan rođendan!