Za dečka čestitke rođendanske


ROĐENDANSKE PORUKE ZA DEČKA

Devojke, znamo na kojim se mukama nalazite kada treba da pokažete momcima šta osećate na njihov rođendan. Uvek treba odstupiti od nekih uobičajenih poruka i smisliti originalnu i odgovarajuću čestitku, jer je mnogim momcima čestitka važnija od samih poklona i materijalnih stvari. Ukoliko niste u mogućnosti da smislite dobru čestitku, možda vam neka od naših skrene pažnju, uhvati pogled, i pomogne u tom zadatku. Pročitajte sledeće poruke i odaberite onu koja vam se dopada:

  • Čak i kada su neba siva, prekrivena tmurnim oblacima, i kada Sunce u nemoći pokušava da se probije i osvetli nam lica, ti se nesebično ponudiš da budeš vetar koji će te oblake oduvati, samo kako bih ja bila srećna. Nemoj misliti da to ne znam da cenim i da ne osećam ono što i ti, jer osećam i želim te pored sebe dok sam živa! Srećan ti rođendan ljubavi moja!
  • Onog trenutka kada ugledam tvoje lice, osetim leptiriće u stomaku. Svaki put kad čujem tvoj glas, naježim se kao na hladnom povetarcu. Kada god me dodirneš, moje srce kuca brže nego ikad. A kada oboje ćutimo, osećam da nam reči i nisu potrebne jer oči kažu sve. Srećan ti rođendan, hvala što si uvek tu uz mene!
  • Mislim da mi nikada nije bilo teže da ti izaberem poklon. Jer bih ti najradile poklonila ono što imam, ceo svet. A on je u tvojim očima i zato ne mogu da ti ga pružim, jer mi je potrebno da ga gledam svaki put kada sam pred tobom. Srećan ti rođendan ljubavi!
  • Nekada se osetim usamljeno, daleko od kuće, daleko od srca. A kada ne mogu da kupim kartu za povratak u naš mali grad, dovoljno mi je da te pozovem i spustim glavu na svoje grudi i osetim tvoje ruke oko sebe. I kući sam. Srećan rođendan dragi!