Za drugaricu

ROĐENDANSKE PORUKE ZA DRUGARICU

Šta bismo radili bez naših dragih drugarica? Posebnu vezu s prijateljicama osećaju gotovo sve žene na ovom svetu, svih uzrasta. I mada postoje i one kojima je draže da se druže s ljudima suprutnog pola, često naše probleme shvataju samo one osobe koje su istog pola, i zato su nam drugarice posebno draga grupa ljudi. Na njihov divan dan se treba potruditi da im on prođe što bolje i u što lepšem tonu, a lepa rođendanska čestitka je svakako bitan deo cele priče. Evo nekoliko ideja za vas:

  • Draga, nekada me podsećaš na zvezdu. Ne onu crvenu, nego jednu od ovih na nebu. Imam osećaj da si stalno oko mene, sijaš pozitivnom energijom, vodiš me kao svetlo u noći…priznaćeš, ima dosta sličnosti. Volim te puno puno, srećan ti rođendan!
  • Kažu da je na svetu najteže naći detelinu s četiri lista, uhvatiti ribu golim rukama, pronaći iglu u plastu sena i rešiti Ajnštajnovu jednačinu. Ja ipak mislim da je najteže naći osobu s kojom možeš da podeliš svu sreću i tugu, radost i brigu, najlepše i najgore trenutke, a ja sam takvu našla u tebi. Srećan ti rođendan, volim te!
  • Postoji jedna stvar koju ljudi nazivaju prijateljstvom…kažu da nastaje spontano, između dvoje ljudi…da čini da se obe osobe smeju i uživaju, da zaborave na sve brige…da osećaju nešto duboko u sebi što im ne dozvoljava da se rastave…i da, kad im je loše, imaju neobičnu potrebu da budu zajedno i podele ono što osećaju. Ja sam zahvalna što sam našla osobu s kojom mogu da isprobam to prijateljstvo, a ti? Srećan ti rođendan!
  • Dobre uspomene je uvek lepo imati, ali nije to to dok se ne pretvore u najlepše uspomene, a to je moguće samo uz najbolje prijatelje, u mom slučaju uz tebe. Srećan ti rođendan lepa moja, sve najlepše nek ti se dogodi!