Za komšiju


NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA KOMŠIJU

Pored članova porodice, rođaka, prijatelja, kolega, pa i poznanika, u životu često imamo i još jednu grupu dragih osoba, mada nije uvek slučaj da su drage. U pitanju su naše komšije, ljudi koji žive do nas, u susednoj kući, stanu ili u istoj zgradi, makar u istom komšiluku. Uvek je dobro biti u korektnim odnosima sa komšijama jer u tom slučaju jedni drugima činimo živote prijatnijim. Nekada ti korektni odnosi mogu da pređu u prijateljske, pa ako je to slučaj i želite da čestitate rođendan komšiji, odaberite neku od naših čestitki:

  • Komšinice, znaj da mi svako jutro počne lepše kad vidim tvoje nasmejano lice na terasi dok pijem prvu jutarnju kafu. Nadam se da će takvih jutara biti još mnogo u godinama koje su pred nama, sve najbolje ti želim, srećan rođendan!
  • Komšo, na današnji dan ti opraštam i onu lupnjavu svakog dana kad ti se deca vrate iz škole, i tvoje retko netalentovano pevanje pod tušem, i zvuk bušilice svakog dana u 8 ujutru, i malu nuždu tvog psa na mom travnjaku, ma sve. Što me gledaš tako? Pa želim ti sve najbolje!
  • Prvi komšija često može da ti se nađe prvi u nevolji iako je samo komšija, a ne član porodice, prijatelj, čovek od poverenja. Neka ovo bude samo dokaz koliko mi značiš i koliko vere imam u tebe. Srećan rođendan komšo, da si mi živ i zdrav još dugi niz godina!
  • Srećno komšinice, neka i u godinama koje su pred nama vlada mir i sloga između naših porodica, jer dobar odnos koji negujemo nam svima olakšava živote i čini ih lepšim. Puno pozdrava od svih nas, srećan rođendan i sve najlepše!
  • Komšija, želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi, novca i šećera, brašna, mleka i jaja koje mogu da pozajmim kad je frka. Hvala na svemu i srećan rođendan!