Za majke rođendanske želje i poruke


ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA NAŠE MAME

Ništa neće toliko obradovati naše mame kao lepa rođendanska čestitka koja će pokazati da gajimo iskrena i duboka osećanja prema njima. Situacija je s mnogim ljudima takva da ne pokazuju često svoje emocije, kako prema prijateljima i romantičnim partnerima, tako i prema roditeljima, a pogotovu majkama. To se, ipak, na rođendan često zaboravi i padne u drugi plan, pa kada je već takav slučaj, budite originalni i pažljivo odaberite odgovarajuću rođendansku čestitku koja će reći »Volim te mama«. Odaberite neku od naših:

  • Mama, nijedna osoba na svetu ne bi mogla da popuni prazninu u meni kada bi ti nestala. Osećam se počastvovano što sam dobila najbolju majku na svetu u tebi, i uprkos svim teškim trenucima nikada se nisam pokajala što te imam, a nadam se da se i ti osećaš tako u vezi mene. Volim te puno, srećan ti rođendan!
  • Tvoje reči su me kroz život vodile kao svetlo u tami, tvoji mudri saveti davali su mi nadu kada se činilo da nema izlaza, a tvoja ljubav bila najveći podstrek onda kada je delovalo da dalje ne mogu. Hvala ti što postojiš, srećan rođendan!
  • Zbog tebe, svaki dan u mom životu bio je poseban, i svaki dan je divan dan kada si ti tu! Zato želim da dam sve od sebe da tebi makar ovaj jedan dan godišnje prođe okružen najvoljenijim i najpažljivijim ljudima. Volimo te, srećan ti rođendan!
  • Ti si razlog sve moje sreće, i zbog tebe se od prvog dana svog života osećam kao najsrećnije dete na svetu! Dobro, možda više nisam dete, ali tvoja ćerka svakako jesam, a ti si moja mama i volim te najviše na celom svetu! Srećan rođendan!
  • Da svakoga dana pišem zahvalnicu i poruku, a ne samo jednom godišnje, na rođendan, ni tad ne bih uspeo dovoljno da ti se zahvalim i odužim za sve što si uradila za mene do danas. Hvala ti majko na svemu, uvek ćeš imati posebno mesto u mom srcu koje ne može niko drugi da popuni! Srećan ti rođendan, volim te puno!