Za majku


Često se kaže da nemamo boljih i iskrenijih prijatelja od sopstvenih majki. I zaista, veza koju svaka majka ima sa svojim detetom je posebna u svakom mogućem pogledu, i garantuje čvrsto prijateljstvo koje traje za sva vremena. Zato se potrudite da svojim majkama pokažete koliko vam je stalo do njih, što je češće moguće, a pogotovu na poseban dan u životu svake osobe – rođendan. Odabrali smo za vas nekoliko rođendanskih čestitki upućenih majkama:

  • Dok sam živ, tvoje mudre reči i saveti će mi biti vodilja i u najtežim životnim situacijama. Hvala ti, mama, za sve divne uspomene i one koje će tek doći. Volim te, srećan rođendan!
  • Sve što sam ikada kao dete hteo ti si se trudila da mi ispuniš, čak i onda kada je to bilo jako teško, kada se činilo nemogućim, ti si davala sve od sebe da nemoguće pretvoriš u moguće, a potom to i ispuniš. Nikada neću zaboraviti sve što si učinila za mene i koliko si žarko želela da budem najsrećnije dete na svetu, a učinila si me najponosnijim sinom na svetu! Srećan rođendan mama!
  • Na današnji dan želimo da Vas obavestimo da ste dobili još jednu nagradu za Majku godine! Vaše nesebično požrtvovanje, briga i ljubav donele su najdražim osobama sve ono što su samo mogli da požele, stoga smatramo da ova nagrada zasluženo odlazi u Vaše ruke, __ put za redom. Čestitamo!
  • Iako kažu da je najteži posao biti vojnik, raditi na građevini, negovati nepokretne osobe, kopati po močvarama, ja se ne slažem. Čitavog života gledam kako najteži posao obavlja moja majka, i to potpuno besplatno. Hvala ti, mama, što taj posao obavljaš toliko dobro. Srećan rođendan, volim te!
  • Na današnji dan rođen je moj heroj, moja zvezda vodilja, moj kamen temeljac, moj noseći zid, moj vetar u leđa! Srećan rođendan majko!