Za momka


LEPE LJUBAVNE ČESTITKE ZA MOMKA

Ono što je momcima često bitnije od samog poklona na rođendan jeste dobro osmišljena čestitka od strane dragih devojaka, žena, verenica. Neki momci će pasti na duhovitu čestitku, neki na romantičnu, a neki na zagonetnu koja će ih naterati da dobro promisle šta je pisac hteo da kaže. Bilo kako bilo naše dame, ako imate problema da sastavite dobru čestitku za svoje momke, pročitajte šta smo odabrali za vas i možda se odlučite za neku od njih:

  • Otvori prvu svesku na linije i kreni da ih brojiš dok ne stigneš do kraja. Toliko ti lepih želja želim ljubavi moja, i da ih zajedno sve ispunimo, do poslednje, pa na sledeći rođendan krenemo ispočetka! Volim te puno, srećan rođendan!
  • Kažu da, kada bi se sve vene isekle i izvadile iz tela, napravile bi put dugačak nekoliko stotina kilometara. Neću seći vene zbog tebe, ali ću se upustiti na put te dužine s tobom, sada i zauvek, volim te puno, srećan ti rođendan najdraži moj!
  • Čuvam te u najlepšim snovima i sanjam kako zajedno provodimo ostatak naših života, ovaj dan je samo početak, samo jedna zvezda od milion na nebu, dokle god zajedno sijamo bićemo srećni! Srećan ti rođendan dragi!
  • Nisam uspela da ti nabavim karte za derbi za rođendan, pa sam odlučila da umesto toga idemo u pozorište. Šalim se, karte su ti u koverti, lepo se provedi s društvom i nemojte mnogo da popijete. Srećan rođendan, volim te!
  • Ako ne dozvoliš nikom da nas rastave, niko nam ništa neće ni moći. A ako nas i rastave, zapamti da se dva tela mogu udaljiti, ali duše ostaju zauvek spojene! Srećan rođendan ljubavi moja!
  • Lepo se provedi danas, znaj da te čekam tamo gde će nam srca kucati u ritmu jedno pored drugog do jutra. Srećan rođendan ljubavi!