Za najbolje devojke


ROĐENDANSKE PORUKE ZA NAŠE DRAGE

Svima vama koji ste dobri s rečima savetujemo da slobodno preskoče ovaj tekst. On je za sve one koji iskreno žele da obraduju svoje drage osobe, a ne mogu ili ne umeju da pronađu prave reči za to. Pokušajte da smislite sami, ali ako naiđete na poteškoće, bacite pogled na redove koji su pred vama, i možda u nekom od njih pronađete nešto što vam se dopadne i što mislite da bi moglo iskreno da dirne voljenu osobu i ulepša joj divan dan. Za vas smo odabrali sledeće čestitke:

  • Voleti i biti voljen, je kao iskusiti noć i dan u istom trenutku. Deluje kao nemoguće, ali svakako sve daješ za taj trenutak, i momenat u kom bi živeo večno s voljenom osobom. Srećan rođendan ljubavi najveća!
  • Niko ne zna od čega su duše napravljene i da li postoje, ali sam ja sigurna u jedno – naše su od istog materijala, spojene su, i postoje jedno zbog druge! Srećan rođendan ljubavi!
  • Ljubav je navika koju je najteže usvojiti, ali i ona koju je nemoguće iskoreniti onda kada je jednom usvojimo. Srećan rođendan ljubavi!
  • Nisam siguran koliko nam je još trenutaka ostalo, ali jesam siguran da svaki želim da provedem s tobom. Ti si mi sve, i nijedan od tih trenutaka nije zaista vredan ako u njima nismo zajedno. Srećan rođendan draga, volim te!
  • Ako je vazduh ono što se ne vidi, ali oseća, i okružuje nas u svakom trenutku, a bez njega ne možemo da dišemo, šta je onda ljubav? Mislim da su naučnici gadno pogrešili, ili prosto ne žele da dokažu da ljubav ipak postoji. Srećan rođendan draga!
  • Zbog ljubavi su ljudi kretali u ratove, odlazili u najmračnije delove tela, davali najvažnije delove svojih tela, birali najlepše reči i od njih sklapali pesme. Ja nisam siguran da mogu da uradim bilo šta slično, ali sam spreman da pokušam, samo zbog tebe i za tebe. Srećan rođendan ljubavi!