Za prvi rođendan


NAJLEPŠE ČESTITKE ZA PRVI ROĐENDAN

Rođenje deteta je verovatno najradosniji događaj u životu svakog roditelja, proslavlja se na specifičan način, a zatim obeležava svake naredne godine u isto vreme. Prvi rođendan deteta poseban je za svaku majku i svakog oca jer žele da prvi bude i jedinstven, nezaboravan. Zato će im jako značiti da na taj dan dobiju i puno rođendanskih čestitki od dragih ljudi, a ukoliko nemate ideju kakvu čestitku da napišete, pogledajte šta smo mi odabrali za vas:

  • Ne brinite se mama i tata, prvi rođendan nije najbitniji, jer čak i ako nešto uprskate, možete biti sigurni da se vaše dete toga neće sećati. Šalim se naravno, ali za svaki slučaj uništite sve slike s rođendana ako nešto uprskate. Srećan rođendan sinu/ćerki, ljubite dete puno u moje ime!
  • Predlažem da na svaki rođendan ukucate po jedan ekser u zid i ne odustanete dok ceo zid ne bude prekriven ekserima. Možda je to mnogo eksera, ali i mnogo godina zdravlja, sreće, ljubavi, uspeha, novca…to je ono što želim i vama i vašem detetu. Puno pozdrava, srećan rođendan.
  • Ako je lep život kao pesma, onda počnite da komponujete muziku, vreme vam je. Budite najbolji primer koje dete može da ima, pa će vam ono za uzvrat biti najbolji poklon koji ste mogli da dobijete, verujte mi. Nema lepšeg poklona od uspešnog i zdravog deteta. Srećan rođendan, sve najbolje vam svima želim!
  • Kako bude rasla kosica vašeg predivnog deteta, kako se budu nizali zubi u ustima, kako njegovi koraci budu sigurniji, tako će i rasti vaš ponos, sreća, zadovoljstvo, a detetova radost i smeh će vam biti najlepši poklon. Srećan rođendan detetu i sve najbolje celoj porodici, dokle god imate jedni druge vi ste istinski blagosloveni i srećni. Pozdrav!
  • Koliko se plakanja desilo za ovih 365 dana, neka pet puta više smeha bude u 365 narednih. Sve najbolje, srećan rođendan!