Za supruga rođendanske poruke


ROĐENDANSKE PORUKE ZA SUPRUGA

Lažu oni koji kažu da su muškarci manje izbirljivi od žena kada su u pitanju rođendanske čestitke. Verovatno ne postoji muškarac, ili ih je barem jako malo, koji ne cene trud svojih devojaka, verenica, supruga kod osmišljavanja prave rođendanske čestitke. Potrudite se da budete originalne i smislite nešto što niko drugi ne može na divan dan vaših najvoljenijih muškaraca. Evo nekoliko ideja, specijalno izdvojenih za vas:

  • Ti si princ na belom konju kog sam čekala od malena, kog sam sanjala svake noći nakon što legnem u svoju udobnu postelju, kom sam se nadala od kako sam obukla svoju prvu haljinu! i sada kada si napokon tu, ne mogu biti srećnija što te imam! Srećan rođendan ljubavi moja!
  • Volela bih da ti nekako rečima objasnim i opišem koliko te volim, ali zaista ne vidim kako bi to bilo moguće, trebaće mi nekoliko rečnika i dobra pomoć da bih to uspela. Pošto nisam dobra s rečima, dozvoli mi da budem pored tebe i u godinama koje dolaze i pokažem ti na delu koliko mi je stalo do tebe. Ti si najveća sreća mog života, volim te najviše na svetu, srećan ti rođendan!
  • Davno smo jedno drugom obećali da ćemo ostariti zajedno, a kako prolaze godine nisam tužna što starimo, već što smo, malo po malo, blizu ostvarenja zacrtanog! Srećan rođendan ljubavi!
  • Mnogo toga možeš da zahtevaš od mene, ali ja želim samo jedno – da te iskreno i bezuslovno volim do kraja života, jer sam u to 100% sigurna i znam da ću uspeti da ostvarim. Srećan ti rođendan!
  • Kad pogledam unazad, shvatim bez koliko sam otkucaja srca ostala jer sam ih posvetila tebi u svakom momentu provedenom zajedno. Zbog tebe imam aritmiju ali mi nije žao, jer je nastala od silne ljubavi prema tebi. Volim te puno, srećan ti rođendan!