Za suprugu rođendanske poruke


ROĐENDANSKE PORUKE ZA SUPRUGU

Naše supruge očekuju da ih svake godine iznenada oduševljavamo novim porukama, čestitkama, poklonima, i to sa dobrim razlogom. Ljubav se neće održati sama od sebe, treba uvek raditi na njoj. Tako da, muževi, obratite pažnju i budite uporni i dosledni, osmislite pravu rođendansku čestitku za svoje supruge, ili barem pročitajte nekoliko odabranih s naše strane, pa možda dobijete dobru ideju. Evo šta smo izdvojili za vas:

  • Najdraža moja, uz tebe, ja nisam pronašao samo životnog partnera, pronašao sam i samog sebe. Uvek sam bio tu negde, ali duboko zarobljen, želeći da me neko pronađe i oslobodi. To si uspela ti, hvala ti na tome. Srećan rođendan, volim te najviše na svetu!
  • Novi rođendan koji zajedno slavimo samo označava još jednu godinu koju smo proveli spojenih ruku i srca koje kucaju u istom ritmu. Zbog toga, ne bih mogao poželeti više i biti srećniji. Volim te, srećan ti rođendan!
  • Iako se kaže da na rođendan, kad iznesu tortu pred tebe, treba da zamisliš jednu želju koja će ti se ostvariti ako ugasiš vatru na svećicama, ja ti obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim ma koliko želja da zamisliš. Možda neću uspeti, ali ću time barem pokazati sve što osećam prema tebi! Srećan rođendan draga!
  • Neverovatno je koliko si nesebično dala sebe kako bi naša veza uspela i koliko i dalje daješ sve od sebe kako bi naš odnos ostao isti, a naša ljubav još jača. Ne mogu za jedan dan da ti se odužim, ali mogu da na ovaj divan dan počnem s tim. Srećan ti rođendan ljubavi moja!