Za tatu

NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA OCA

Ako se za majke kaže da se brinu o deci i porodičnom domu, kao i da su emotivni oslonac svake porodice, onda se za očeve svakako može reći da su glave kuće koje donose najteže odluke i vode glavnu reč, što često nije nimalo jednostavno. Brinuti o novcu, hrani, odlascima na zimovanja i letovanja, kako obući sebe i druge članove porodice nije nimalo lako i zato treba pokazati očevima koliko cenimo njihov trud. Pročitajte na koje načine možete tatama poželeti srećan rođendan:

  • Ako svaki stan u svakoj zgradi ima svoj noseći zid, bez kog bi se sve prostorije srušile kao kule od karata, onda je noseći zid naše porodice moj tata! Da nije tebe, naše malo kraljevstvo ne bi imalo svoj koren, svoj stub podrške, svoj motor. Želim da na današnji dan znaš koliko smo ponosni na tebe i koliko cenimo sve što radiš. Srećan rođendan, volimo te!
  • Kada zamišljam sebe sa idealnim muškarcem, zamislim tebe i mamu. Kada zamislim kako taj idealni muškarac izgleda, kako se ponaša, kako se oblači i kako brine o meni, zamislim tebe! Ti si moj junak tata, boljeg ne bih mogla poželeti! Volim te puno, srećan rođendan!
  • Ne boj se tata što imaš sve više i više rođendana iza sebe, bitno je da si mnogo više puta bio Najbolji otac na svetu, i svaki put ubedljivo i zasluženo! Srećan ti rođendan, puno te volim!
  • Sve što jedan sin može poželeti od oca, ja sam dobio od tebe. Odlučnost da idem napred, hrabrost da suočim sa svojim strahovima, i malo tvrdoglavosti da ne dozvolim da me iko promeni. Srećan ti rođendan!
  • I onda kad me izdaju svi prijatelji, kad se osetim usamljenim, kad pomislim da nemam nikog na svetu ko me razume, dođem kući, sednem ispred TV-a i ti se pojaviš, sedneš pored mene i samo ćutiš. A oči ti sve govore. Niko me ne razume kao ti, hvala ti tata, srećan rođendan!