Za tetku


NAJLEPŠE ROĐENDANSKE ČESTITKE ZA TETKU

Svi mi koji imamo tetke u našim životima znamo koliko su nam bitne i koliko poseban odnos imamo s njima. Uvek su tu za nas i često sposobne da pomognu onako kako roditelji nekada nisu u stanju. Tetke su nam uvek posebno drage i zato treba da se potrudimo da im na rođendan stavimo do znanja koliko nam je stalo do njih i koliko smo srećni što su deo naših života. Evo nekoliko predloga kako im čestitati divan dan:

  • Ne kaže se uzalud da nam je tetka druga mama, i zato svuda ide s nama. Ja bolju majku nisam mogao poželeti, baš kao ni bolju tetku i želim da znaš koliko mi značiš i koliko sam ti zahvalan za sve što si ikada uradila za mene. Srećan rođendan tetka!
  • U mom srcu će uvek postojati jedno mesto specijalno rezervisano za tebe, hvala ti što postojiš tetka, puno te volim, srećan rođendan!
  • Tetka je moj 4 u 1 paket. Voli me kao majka, razume me kao devojka, čuva moje tajne kao sestra i veruje mi kao prijatelj. Toliko sam srećna što te imam! Srećan ti rođendan, volim te!
  • Biti nekome tetka znači imati šansu da nekome budeš uzor i druga majka, a ti si to do sada radila najbolje što umeš i zato sam presrećna i prezahvalna što te imam, srećan rođendan tetka!
  • Kada je jedna osoba u dve kože, ona nije čudo prirode, ona je naša tetka. Naš prijatelj, naša druga mama, naš ponos, naša vera i nada. Hvala ti što postojiš, volim te, srećan ti rođendan!
  • Kad nikog nema tu, ti nisi otišla. Kad svi me napuste, ja znam da si pored mene. Kad niko me ne razume, ja znam da ti hoćeš. Kad me boli a ćutim i trpim, ja znam da ti deliš moj bol. Srećan rođendan tetka!